top of page
  • atletiekschilde

Verslag paasstage SAC


Dag 1:

 

Na een zotte groepsfoto vertrokken we met gezonde zenuwen naar het verblijf in Lanaken. Eens aangekomen vlogen we er meteen in. We begonnen al met een stevige opwarming en de groepsverdeling. De allerkleinsten kregen discus, de miniemen en ouder deden verspringen en een sprinttestje bij Andy en Ella. Na een toffe training aten we onze lekkere boterhammen op. In de namiddag werd er terug discus gegeven samen met horde, ver en nog een aantal testjes. Het eerste avondmaal was een groot succes. Iedereen smulde van heerlijke soep, spaghetti en als dessertje een yoghurtje. Met goed gevulde buikjes nog even naar de speeltuin, het hoogtepunt van de dag voor vele. Daarna lekker in ons bedje, want er staat weer een vermoeiende dag voor de deur. Ohh… het belangrijkste bijna vergeten! DIANA HEEFT DE EERSTE DAG OVERLEEFD!!

 

Groetjes van hier

 

Tot morgen!!

 

Dag 2:

 

Tring tringgg… opstaan voor 15 moedige lopers, klaar voor een ochtendloopje. Na 3,5km de rest wakker maken en dan lekker smullen van een heerlijk ontbijt. Met stevig gevulde maagjes en magen naar de piste, met in de voormiddag horden van Andy voor de oudste, hoog bij Diana voor de miniemen en voor de allerkleinsten had Ella weer een aantal testjes voorzien. Om onze rammelende maagjes te doen stoppen, kregen we lekkere hot dogs.

In de namiddag stond er weer een fantastisch programma klaar. Kogelstoten, speerwerpen en voor de jongsten vortex voor deze namiddag.

Voor het eten het ESAK-lied als vlaggengroet en daarna weer heerlijk smullen. We kregen weeral super lekkere tomatensoep, patatjes met kip en boontjes en als dessert nog een paaseitje.

Deze avond stond er ook een avondactiviteit op de planning. De superfantastische ESAK-quiz! De winnaar volgt later. Na de quiz nog een pannenkoekje en dan lekker in ons bedje.


Heel veel sportieve groetjes van hier!!

 

Dag 3:

De voorlaatste dag op deze superdesuperleuke stage die onvergetelijk zal zijn. ’s Ochtends aten we een lekker ontbijt en er viel jammer genoeg wat regen. Met wat uitstel vertrokken we uiteindelijk toch naar de piste. Met special guest coach Emiel hadden we vandaag 4 trainers. Er werd weer hoog en ver gegeven en ook speer. Er stonden ook weer een aantal testjes op de planning. Emiel kwam helemaal naar hier om te geven waar hij goed in is, nl. startblokken en aflossing. De oudste groep kreeg uitzonderlijk een initiatie hinkstapspringen van Diana. ‘s Avonds kregen we overheerlijke frietjes met stoofvlees en als dessert pudding. Daarna maakten we ons klaar voor de bonte avond en konden we feesten. Er waren dansjes, muziek, toneeltjes, … Na een superleuke avond, ging we slapen. Klaar voor de allerlaatste dag op deze superleuke stage.


Dag 4:

Jammer genoeg tijd om op te staan, te ontbijten, in te pakken, op te ruimen en in te laden. Tijdens het ontbijt zongen we Happy Birthday voor Mia. De meesten waren nog moe, maar we gingen toch ook trainen vandaag. We deden allemaal samen kracht- en stabilisatieoefeningen en vervolgens ook nog estafette. S’ middags gingen we naar de speeltuin waar we aten en Mia trakteerde voor haar verjaardag. Daarna mochten we nog spelen in de speeltuin en namen sommigen afscheid van de diertjes. Daarna stapten we met z’n allen op de bus. Het was sowieso een onvergetelijke toffe stage. Dankjewel aan de koks en de trainers voor alle moeite en hopelijk tot volgend jaar.


Vele groetjes van de atleten op stage

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page